Teamspeak Server
-
Contact with administration
-
Parteneri
GTRSTATS
Gaming tracker dedicated to online communities and servers, providing real-time statistics, rankings, and monitoring. A useful platform for server promotion and increasing visibility among players.
Intră pe site -
Topics
-
Postări
-
Numele tau real: yousef Numele de pe CS: SiNiOoR Steam_id: "SiNiOoR" 21 STEAM_1:1:1551952728 20 14:19 120 0 Câți ani ai?: 35 ans Obiectivul tau?: Sper ca mama să trăiască mult. Acesta este scopul meu. Timp dedicat pentru activitate: Întotdeauna aici Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Am supervizat profesional peste 35 de persoane și aproape întotdeauna am primit feedback pozitiv de la angajații mei. Am fost moderator pentru un alt grup, acum desființat, care avea peste 10.000 de membri de când am împlinit 28 de ani; îmi place structura și am o înțelegere solidă a regulilor serverelor pe care joc. Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Îmi place să fiu responsabil excelent foarte Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Sunt o persoană destul de prietenoasă, respectuoasă și rezonabilă, sunt și o persoană cu care „este foarte ușor să vorbești”, îmi place să vorbesc și să cunosc oameni. Abia aștept să vă cunosc pe toți ;D Ai fi dispus să oferi un sprijin financiar pentru server?: Cheltuiesc bani pentru familia mea. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: C|_|v@nt ch3ie
-
By TeDy @ G4A · Posted
the account is created from 2025 next time you will receive a warn -
By El Moftris · Posted
Desired DNS (name.g4a.ro): ZmOldSchool.G4A.RO Server IP: 167.86.90.72:27013 The company where the server is hosted: SohaibXtreme. Game mode: Zombie Plague mod 1.6 Method of contact: gory.1 (discord) Thegamestraker.com https://www.gametracker.com/server_info/167.86.90.72:27013/ Desired categories:
-
Recent Status Updates
-
Popular Contributors
Nobody has received reputation this week.
-
Recent Achievements